Прессъобщения

Защита от настинка и грип с Вируксан Форте

 

Вируксан Форте: Бори се с причината за настинката и подпомага имунната система

Вируксан (Inosine Acedoben Dimepranol) е ефективно и безопасно лекарство без рецепта, което подпомага слабата имунна система и третира симптоми на вирусни инфекции като настинка и грип. Вируксан Форте, със своята оригинална IAD (Inosine Acedoben Dimepranol) молекула като активно вещество, ще бъде наличен в аптеките през есен 2022 под формата на прах за перорално приложение в опаковка от 12 сашета.

Слабата имунна система е една от основните причини, поради които хората се разболяват

Основната задача на имунната система е да поддържа здравето на тялото. Неговите защитни механизми неутрализират външните дразнители, които потенциално биха могли да доведат до болест. Ако имунната система е слаба и в дисбаланс, е по-лесно за вирусите и бактериите да навлязат в организма. С Вируксан Форте и неговия доказан двоен ефект човек може да подкрепи своята естествена имунна функция, за да се пребори с вируса – не само със симптомите му.

Вируксан Форте сInosine Acodoben Dimepranol (IAD) – експерт в имунната защита

Съдържащото се активно вещество във Вируксан Форте е оригинална молекула на Inosine Acedoben Dimepranol (IAD) с добре доказан профил на безопасност и повече от 50 години опит в реалния живот. Доказано е, че Вируксан Форте възстановява имунната система, като увеличава броя и подобрява функцията на няколко имунни клетки. Също така, Вируксан Форте показва неспицифична антивирусна активност, което означава, че е ефективен срещу широк спектър от вируси. Като резултат от това уникално двойно действие Вируксан Форте намалява, както симптомите, така и продължителността на острите вирусни респираторни инфекции.

Източници:

* Sliva J, Pantzartzi CN, Votava M. Inosine Pranobex: A Key Player in the Game Against a Wide Range of Viral Infections and Non-Infectious Diseases. Adv Ther. 2019 Aug;36(8):1878-1905. doi: 10.1007/s12325-019-00995-6. Epub 2019 Jun 5. PMID: 31168764; PMCID: PMC6822865; 

За Вируксан

Вируксан е предпочитана марка лекарство без предписание за лечение на настинка и грип. Вируксан предоставя лесни за употреба продукти в уникален двоен механизъм на действие. Експертизата на Вируксан се базира на надеждна научна основа. Неговата ефективност е доказана в клиничната практика и притежава богата история от приложения в реалния живот.  

За Евофарма

Евофарма АГ, със седалище Шауфхаузен, Швейцария е фармацевтична маркетинг компания, фокусирана върху Централна Източна Европа и Швейцария. С близо 60 години присъствие в региона, Евофарма има обширни познания на тези пазари и се радва на привилегирована позиция в сферата. Компанията покрива всички аспекти на пазарния достъп и комерсиализация на етични фармацевтични и свързани със здравето на потребителя продукти.